Varför välja Solgatansbil?

Genom kompetens, långsiktighet och att arbeta seriöst vill vi att du som kund känner dig säker och nöjd med ditt köp. Det skapar en positiv anda både hos dig som kund och hos oss. Det medför också att du som kund rekommenderar oss till fler kunder vilket är ytterligare en skäl för oss att du skall vara en nöjd kund. 

KÖPA & SÄLJA

Vi köper, säljer, byter och förmedlar bilar för företag och privatpersoner. Detta ställer höga krav på långsiktighet, kompetens och seriositet vilket borgar för att du och vi ska kunna göra flera bra affärer tillsammans.

FÖRMEDLING

Bekvämt, smidigt och tryggt. Vi får ut betydligt mer för din bil än vad du får privat. Genom våra kontakter, vår kundkrets samt annonser på de största bilsajterna kommer din bil synas för köpare i hela landet. Vi tar fullt ansvar för försäljningen och lämnar garanti på alla bilar vi säljer. Vi ordnar finansiering till köparen och löser eventuella restskulder.

Nöjd kund garanti. Som kund kan du alltid känna  dig nöjd med vår garantisystem. 

Alla våra bilar är genomgånga och kontrollerade i vår verkstad. 

Bilarna är besiktigade och klara att köras. Genom vår avtal med länsförsäkringar får du en körklar bil när du köper bil hos hos. 

Finans